studenten

det är inte många skoldagar kvar till studenten nu och det börjar märkas. man börjar prata och planera för den där speciella dagen alla längtar till, funderar lite på vad man skulle kunna tänkas ha på studetdagen men främst av allt fick jag min studentmössa idag.

det är lite för liten, ful och luktar fis. underbara odds för att studenten kommer bli oförglömlig.

dagen bästa

på tv:n

blir alltid lika glad när jag slår på tv:n och det är ellen. älskar hennes program. hennes humor, när alla dansar och gästerna. mer perfekt än så kan det inte bli.

på youtube

detta är lika roligt varje gång

bloggtext
http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.5148259
iof skrevs den november 2007 men jag blev så lycklig inuti när jag läser den så jag tycker ni borde läsa det också. blir verkligen sugen på att bli kär när jag läser det!

något som måste ses och måste läsas. så gör det! du också anna!

sov gott tesa :)

happy st patrick's day

hela veckan spenderas i goa lilla bjurs på "praktik". göra film med barnen kräver lite men samtidigt är det helt underbart kul. det första rektorn sa till oss var "kom ihåg att inte bli kompisar med dom utan att ni är ledare", aah eller hur. ^^ jag och emma och våra fantastiska ledar-skills.
idag fick vi iallafall studiedag vilket inte var fy skam. blev riktig slappdag med film och dans, precis som tisdagar ska vara.

nu får sommaren komma tycker jag! för då får jag använda mina nya skor :) är trött på kylan.
längtar att få sitta i gräset barfota med solglasögon på, höra hur alla skrattar och leker, ljud av folk som spelar brännboll eller musik som spelas en bit bort, kanske vänta på att maten ska bli färdig från grillen och få en blöt kram av någon som precis tagit ett dopp i sjön, känna sig som en utomjording bland alla bruna varelser eftersom man själv är ett blekansikte, stanna uppe natten lång på en ö och prata om allt mellan himmel och jord, veva ner rutan i bilen bara för att det är så dödande varmt, spela minigolf (inte för att man tycker det är kul utan för att det hör sommaren till eller bara springa kapp mot en kiosk för att köpa en glass. ååh sommar sommar sommar. varför dröjer du så?


ps. trodde inte man kunde bli kär i malfoy men tydligen kunde man det.

tanke

Jag H-A-T-A-R att åka på bussar som jag aldrig åkt på förut. Jag känner mig aldrig så vilsen som jag gör om jag åker en buss jag inte känner. Tack och lov har de flesta bussarna den digitala skylten på som snällt berättar vad nästa busshållplats heter, men samtidigt har man ingen aning om när busshållplatsen kommer och man ska stå beredd på att gå av vilket man måste eftersom man är svensk och det är pinsamt att ta upp andra okända människors dyrbara tid. Tack och lov finns det snällt folk som pekar vart man ska och svarar på ens dumma frågor.

what team?

idag såg jag och ida den efterlängtade high school musical3. hon hade iof sett den innan men var fin och bjöd mig på dejt med den på schemat så jag också fick se den. det var nog den djupaste filmen någonsin. ha ha ha... fantastiskt. ^^ tack ida! XD
nu ska jag gå och lägga mig pga skit huvudvärk. måste ju vara på topp imorgon. har bara en sak att säga:
WHAT TEAM? wiiiiiiiiildcats

flirty

happ. sista dagen på lovet då. imorgon börjar halvt verkligheten. jag och emma ska antagligen springa runt på nån skola med massa ungar och tvinga dom göra film. sista dagen på lovet och första dagen på sketna godisförbudet ;D undrar redan vad jag gett mig in på men om dess och emma kan klara är inte jag sämre! alls! :D
lycka lycka lycka till.

just nu är jag hos bullis och längtar mest hem. men snart så!
har även fått ett fjärde hem :) underbart :P

RSS 2.0