i wont cross these streets until you hold my hand

som en annan pokemon studsar man runt hemma och får inget vettigt gjort alls. men imorgon åker jag och hälsar på lollo/ida/viktor-landet. det blir niiiice! :D

i had a budgie but it died, i like pie


we live on from porches and swing life away

Beau Fournier är min nya kärlek

titta bara så fin han är

 

 


a monkey needs to dance and so do you

solen lyser och min egen skugga berättar om hur långt mitt hår har blivit och jag undrar hur mycket lättare allt vore utan det. men på något sätt stannar dom kluna topparna längre än planerat och jag tycker ju att flickor med långt hår är fantastiskt vackra och vill vara en av dom. håret får nog stanna ett tag till iallafall.

samtidigt på radion spelar de queen och livet känns underbart de få minuter som "somebody to love" strömmar ur högtalarna och jag lycklig sjunger med.
men när låten tystnar är allt jag kan tänka på hur mycket jag vill dansa med dig barfota i gräset till dom gamla klassikerna som alla gånger förr. men gräset är kallt och vått och du går åt ett annat håll.

men jag kommer aldrig glömma hur du såg ut då du satt lutad mot eken med munspelet i handen, minnet och leendet kommer aldrig försvinna.

men trots det sover jag för oroligt på natten för att kunna vara lugn på dagen. eller är det du som ska ge mig det lugnet?

varför, jag förstår ingenting?

varför är allt på bloggen konstigt? jag vill väl kunna centrera min text OCH göra nya stycken? jag förstår inte

every time that we meet, i skip a heartbeat

trodde nästan aldrig att denna dag skulle ta slut men snart gör den det. :) har funderat på det här med blogg och kommit fram till att jag inte är nå duktig på att skriva, alltså! ungefär varannan gång ska jag försöka förmedla det jag vill med bilder eller videoklipp. (eller bara lägga upp bilder. för jag ska ta mig i kragen och börja fota igen) spännande. har förövrigt börjat använda textrader från låtar jag gillar till rubriker. jag är sämst på att komma på rubriker. nu ska jag städa mitt rum och beskära bilder och grejer. imorgon kommer bilder upp! och jag ska fixa mitt pass! greaaat

You better let me go

Sitter i lastbilen på väg mot hotellet vi ska övernatta på, bror och jag. Längtar till helgen då det blir granny och live musik hela dagen. Sofia ska sjunga då så det känns lite extra kul. :) inget mer att säga så...

RSS 2.0