svettis

sandra är nu medlem på friskis och svettis och ska bli en riktig hurtbulle. måste ju eftersom jag lagt ut pengar på det ;P sen imorgon börjar allvaret. matdagboken ska komma till användning! :D

hemma

hemma från pojkarna nu. :) blev självfallet ett parti ludo först och jag fick +35 när jag vann! alltså ligger jag på gränsen med 1500 i rank och har nu silverkrona! slå det emma!! mouahahahahaha! var tvungen att skriva det liksom ;D hahaha. annars kommer jag inte kunna sova lugnt ;D

tack för ikväll killar. behöver verkligen sånt så bjud gärna in mig igen ;D annars bjuder jag in mig själv ;D haha.
näe men seriöst är det fantastiskt att få komma hem till er och komma in i er lilla tecknade värld med ducktales och lucky luke och grejer. ni är alltid så laid back så man kan inte bekymra sig nästan. :) jag gillare! trots alla vuxenpoäng ;)

spådom

maddis och ida har spått mig tre gånger om. lycklig är jag som blev spådd till en framtid med mr depp. det korten säger gäller ;D yes! jag fick vinsten. :)
jag och ida kollade på en av hans filmer idag. secret window... måste erkänna att jag inte fattade riktigt men den var ganska bra ^^ hahaha.



nu är jag hemma hos grabbarna grabbs. vi har kollat på kalle anka och ska antagligen "spränga en rulle" till som dom så fint uttrycker det jämt. ^^

emma var är du?

promenad

igår gick jag på en redig promenad. 2,5 h blev det nog. :) här kommer några bilder från då.










oscarsgalan

igår natt visades oscarsgalan på tv. jag ida och maddis satt bänkade och kollade igenom hela galan. kvällen till ära hade vi gjort oscarscupcakes. kan nog fixa upp fina bilder sen :P
 
tyckte dock inte de var så många kändisar där. var en hel drös man saknade och de som nu var där hade inte speciellt snygga klänningar heller (killarna ser ju typ likadana ut förutom mickey rourke som inte var stilig alls ^^), men hugh jackman gjorde ett bra jobb som hoast så där fanns ingen besvikelse :)
somnade till två gånger ;P tack och lov var det inte så långa stunder så jag missade nog inget viktigt. hihi. men när kategorin "actor in a supporting role" kom och heath ledger var nominerad var man klarvaken. och när han vann fanns nog inte "ett torrt öga". talet från hans föräldrar och syster gjorde det nära att tårarna föll över kanten och rann ner. :)


nu har tjejerna åkt och jag ska diska upp allt som står smutsigt och vackert på diskbänken och sen ta en promenad. see ya

detta fält måste fyllas i

inte har bara min kamera lackat ur, nu har även min mobil tydligen tyckt det passa sig att dö. dags att skaffa ny? jaaaaaaa!
förövrigt hann jag säga hej då till de flesta av dom som ska iväg till åre :) hoppas verkligen att dom får det skit bra där borta! hoppas även att jag maddis och ida får mycket roligare ;D vi ska inte behöva känna att vi missar nått inte ;D hahaha.


dag blir natt

dagen blev inte som man tänkt men den bjöd på roliga överraskningar som att träffa på söt-anna och söt-jesper på hbo. var även en överraskning att träffa på paret daniel och jocke på stan eftersom det är en rätt ovanlig syn att se dom vara där. men tack vare det slapp jag hänga runt på stan själv i 50 minuter och satt istället och pratade med jockis i lägenheten.

imorgon är schemat fullspäckat. jobbbigt, men eftersom det är sista dagen innan lovet så får det lov att gå :)

bullocks

jag har stressmärke! AAAAH! it hurts!

motion

sitter i skolan och gör ingenting. det enda problemet vi funderar över här är när vi ska fika och vem som ska ta med vad. 
bra att jag gick till hosjö idag då så man får lite motion. :)

även grattis till mig som har fett mycket namnsdag idag. :D firas med tårta bara för att det finns hemma. :)

nu ska vi käka muffins och spela ludo. och senare idag bjuds det på modern dans. blir nog party. 



i wanna dance with somebody

dessa praktikveckorna kommer förmodligen bli dom längsta i världshistorien. och det är inte en bra sak.

pappsen fyllde år idag så vi åt tårta och kollade på charterhjältar. de är på det hotellet vi var på då vi en gång för länge sen besökte gran canaria. fick en sån där jobbig längtan i magen. kände att jag verkligen ville dit. till värmen.
fast jag längtar nästan ännu mer till studenten. är välbehövligt! :)

nu ska jag duscha och sy fast knappen på min jacka! äntligen! :D

<3

kärlekscupcakes dagen till ära


don't wake me up

jag har ångrat mig. bästa beslutet för kvällen var att prata med emma, göra te och poppa popcorn. perfekt.

going in the wrong direction

ååh denna illamående. vill gå och lägga mig men något hindrar mig.
blev ingen dans idag vilket nog var ett av de bästa besluten på länge. mår piss. och vill inte till skolan imorgon. får se hur det blir med det.

sitter och spelar ludo samtidigt som jag kommer på mig själv att sjunga alldeles för högt i det sovande huset. borde alltså sätta på någon låt jag inte kan texten till men det är inte lika kul.

vill förövrigt fett mycket åka bort i helgen. behöver det tror jag.ge upp allt och bara dra.
är trött på att försöka dra i folk som säger en sak men gör den totala motsatsen. jag har inte kraft till det och har tröttnat på att göra det jämt.

historia

det är svårt att plugga. speciellt svårt när man är för trött för att ens ta upp böckerna. istället avnjuter jag en kopp te med ljuvlig smak av rabarber grädd och kollar på "swnglish" som ross gjorde som skolprojekt förut. söt kille.
imorgon blir det fullt upp hela dagen och jag som behöver vila järnet. jaja. ska skicka iväg ett mail till Tesa och sen plocka fram grejerna.
underbart

missing


seriöst. är det någon som minns denna underbara dryck? shit vad gott det hade varit nu. jag minns hur jag och faith ALLTID köpte Sansão och drack på bio/till pizza/bara för att.
kom tillbaka :D

dance with me?


larm?

jag och hanna lyckades sätta igång larmet på dansa! idag. det var spännande... tur nog kom Jonas och hjälpte oss att få av eländet.
men då har man provat det också. en erfarenhet på köpet.

hoppas att kvällen blir en återspegling av gårkvällens disco och "konserter". det var party och något av det roligaste man kan göra enligt mig. hög musik, rätt människor, snyggt ljus, en scen och bra kläder att svettas i. där har man receptet på en lyckad kväll.

hard stuff

  • att blogga är svårt. det kräver eftertanke och ordförråd.
  • att göra film är svårt. det kräver kreativitet och tålamod.
  • att stå på händer är svårt. det kräver muskler och mod.
  • att börja med läxan är svårt. det kräver vilja och drivkraft
  • att minnas viktiga saker är svårt. det kräver superskalle och en almanacka
  • att behålla vänner är tydligen svårt. och jag vet inte varför...


och sommar vill vi ha ja tack.

gratulationer

vill även gratta Ida som på något sätt förtjänat en egen hörna i mitt rum. grattis
och ja jag var dum i huvudet eller nått när jag gjorde
om i mitt rum. därför allt är snett och cp. jag tyckte
tydligen att det var ovärt att vara nogrann. men lugn!
jag ska nog förhoppningsvis måla om snart igen och
då ska jag minsann inte slappa till det!

strangers like me

har du någon gång tittat på dig själv i spegeln utan att känna igen din egen spegelbild?

det har jag. och jag gillar inte främlingen i spegeln. hon dyker upp som ett spöke rätt som det är. ibland skrämmer hon mig. men aldrig på riktigt, tack och lov.

det finns en låt som är med i en film som börjar med meningarna "I found myself today. I found myself And ran away" och just de två meningarna etsar fast sig. kan man verkligen springa ifrån sig själv?
och vad skulle hända om man gör det och sen inte hittar tillbaka?

pust pust


ville bara försäkra om att det ej blev stå på händer denna gång.
men ska för säkerthets skull träna till nästa vecka ;)

anledning


av någon dum anledning vill moderna cattis att vi ska kunna stå på händer. och då menar jag inte sådär man gjorde när man var liten för att vara lustig  när man satte händerna under fötterna och gick så. (ja jag gör så fortfarande och ja jag tror fortfarande att det är kul) utan nu ska vi stå på händer på riktigt.
ja vi får använda vägg men hallå? i min värld hör huvudet hemma uppåt och ej neråt. vi fick fötter och jag använder dom. och därmed basta.

mañana

helgen är slut. den har varit fin med film tillsammans med jocke och daniel, like old times. har innehållt ljuva diskutioner åter igen om bröst men även denna gång hur viktiga händerna är på en kille. "händerna avgör killens machismo". helgen har även bjudit på en frustrerande massa drömmar och självklart inge plugg alls.

imorgon blir spännande. "ursäkta herr ordförande" kommer bli det som får mig att gå till skolan.

RSS 2.0