allt och inget

sitter hemma hos linda och känner hur världen snurrar. men det är ok. den snurrar mindre och mindre hela tiden.
för dom som inte vet så är det seaside idag och jag sofie och feffi begav oss dit för att sitta i gräset och käka vattenmelon, lyssna på band och träffa folk.
men efter ett tag gick allt utför. eftersom jag inte åt riktigt bra under gårdagen och sov jätte dåligt inatt (ihopträngd mellan två tjejer framför och två tjejer bakom. spooning på hög nivå!) från kl fem på morgonen typ så började jag må hur dåligt som helst. solsting och sånt? ja kanske. allt tror jag påverkade lite. så nu sitter jag här med ett stort glas vaten bredvid mig och slappar till Movits.
kanske återvänder till seaside sen om några roliga ska dit och jag mår bra...
annars är allt bra. dalarnas videofestival var inte precis en höjdare men det löste sig till kvällen då vi spelade fotboll, kastade kubb och körde brännboll hos martin och sen hade "baconparty" hos faith.
pajjade iof handen mer eller mindre (mindre!) men ändå.
nu ska jag kolla på vänner tror jag. :)
puss folket


musik

jag tvivlar på min intelligens. jag tror inte att jag är kapabel att göra bra val i livet. idag kände jag verkligen hur mycket jag ångrar att jag inte gick estet musik.
var på hbo idag och kollade på esteternas slut konsert och det var så bra och såg så kul ut att jag verkligen ville vara med... om jag ändå skulle välja en "kreativ" linje och så kunde jag ju lika gärna valt estet.
men näe då! media blev det...
suck...

älskvärda hemligheter

köpte en bok, eller mer ett block, på lagerhaus för inte så länge sen.
på den står det "lovely secrets" och det är precis det jag ska fylla den med.
här är boken och jag bjuder även på vad som står på första sidan.


Lovely Secrets
Boken om de små men betydelsefulla kärlekarna man hittar i vardagen.
Det kan vara allt från en ny glass, en vacker blogg eller en snygg främling på bussen.
Alltså de små sakerna som ljusar upp livet lite.
Boken kommer bjuda på mina egna "inne-listor" som kommer beskriva mest vad som är snyggt och aktuellt i mina tankar om pojkar.

Blir inte förvånad att en massa kändisar är med.
De är helt enkelt omöjliga att inte falla för.

Denna bok är inte till för att lära dig något utan är bara för minnets och nöjets skull.

With all my love
Sandra

golf

har för första gången i mitt liv testat på att slå lång golf. spännande. :)

butter

har typ världens dåligaste dag. känner att jag inte räcker till med nått. skolan, vänner, familj...
vill kunna prestera mer men jag orkar inte. det är ca tre veckor kvar i skolan och jag har nått varje dag. pressen tar död på mig och jag vet inte hur jag ska hantera den utan den trycker på utan att jag gör nått åt det eller alla skoljobb som är på hög. har inte ork att göra klart allt så bra som jag vill kunna.
känner  mig mer eller mindre död inuti. har inte kännt ren glädje på så så länge att jag är på riktigt rädd för att inte kunna göra det alls nå mer. självklart är man lycklig vissa stunder men inte den sanna glädjen då man inte känner några bekymmer eller bara kan skratta tills tårarna kommer och man knappt kan andas av skrattattackerna. varför ska det vara så svårt att vara lycklig?
vill inte heller känna mig så beroende av kärlek och omtanke hela tiden. hela mitt liv har twistats under de senare åren. har inte kunnat komma någon nära pga bråk m.m och jag känner att jag inte kan lita på någon fullt ut. vilket i sin tur gör att jag skjuter ifrån mig de som betyder mest. då blir det en ytlig relation med sarkasm och ironi istället, för man vet inte hur man ska förhålla sig till varandra. jag klarar snart inte av det längre... saknar det som förut kändes äkta. vet dock inte vad som är det nu...

hoppas att elin ida och maddis kan muntra upp mig senare idag iallafall. vilket de oftast lyckas med.
shit vilket deprimerande inlägg det blev men... ja ja kanske kommer ett muntrare inlägg senare.
nu ska jag skriva en otroligt värd diktanalys, filmanalys samt plugga till prov imorgon. sen iväg och filma.
lyssna på denna, den är miljoner gånger bättre än orginalet:

film

har filmat idag. hela eftermiddagen gick åt att tanka in skrivna repliker och gester på begäran. det var kul men rätt jobbigt. man blir helt slut i skallen efter bara några minuter och nu när man sätter sig ner känner man nästan inte benen eftersom man stått upp så mycket.
imorgon har jag svenska c (på hbo) och efter det blir det att åka till skolan och tanka in det jag filmat idag så jag kan börja redigera direkt. kul kul kul.
nu vänner och sen sova.

chandler bing är min idol och den roligaste någonsin.

syster


lilla syster ska sova över här inatt! :) myyyys

schysst häng

med denna bruden



vill ha lista

vill ha just nu:
-nya sommarkläder
-roliga planer för kvällen
-en flygbiljett till jobe
-nån att prata med
-förståelse för folks beteende
-studenten
-nått att äta

uppgradering

det här är madeleine flärdh. hon är en av favoriterna och utan henne hade falun varit trist. riktigt trist. det dumma med maddis är att hon är väldigt upptagen av sina klasskompisar och spenderar för lite tid med mig och ida. hon är duktig på att dansa och sjunga och man får nästan lite prestationsångest när man står bredvid henne pga hennes talanger.
hon och jag har bott tillsammans i tält, husvagn, kök, hus och hostel och vi har alltid kul.


en vacker dag kommer hon gifta sig med danny och jag ser fram emot inbjudan till deras bröllop och hoppas på att jag och ida får sjunga surfer babe på hennes bröllop.

 

det här är ida hermansson. ida är tjejen med hängbröst och knäppaste kommentarerna. hon är min bästa. i måndags satt hon och jag och drack vatten och åt popcorn och pratade om alla pojkvänner vi haft och öppnade oss för varandra genom att berätta om första pussen man hade fått. ida är den jag trivs bäst med och en av de få som jag är mig själv med. vi gråter tillsammans och skrattar tillsammans och tar alla tillfällen som finns att mobba varandra.


ida är en sån som alltid är bra att ha och som man borde ha i miniatyr så hon får plats i fickan. en pocket-ida helt enkelt

 

 

detta blev en uppgradering från att ha varit på bdb. hihi snäppet bättre eller hur?


hakuna matata

projektarbetesrapporten är inlämnad och jag behöver faktiskt inte spendera en tanke på det längre.
imorgon blir det rättviksmarknad med chicsen och jag ska åka karusell har jag bestämt :D

tänkte bara säga det.

RSS 2.0